2013. január 17., csütörtök

Gyakorlatok a Rock Warrior's Way 7. fejezethez

1. Kellemes káosz

Az Utazás modul lényege, hogy képes legyél a diszkomfortos helyzetekben is otthon érezni magad, ne akarj egyből kimenekülni belőlük, vissza a komfortzónádba, hogy megszokd a téged körülvevő káoszt.

Keress egy utat ,ami valamilyen szempontból kihívást jelent számodra, éshatározd meg ezt a kihívást magadnak. Egy reibungos úton, kicsik a fogások és a lépések, amiből könnyen kieshetsz. Kérd meg társaidat, hogy egy adott problématípusra (reibung, áthajlás) mutassanak neked dilemmákat. De ne mutásák meg a megoldást, a lényeg, hogy te találd meg a kulcsot, és közben szembesülj a téged körbevevő bizonytalansággal, és ebbe beleszokj.

Ezek után próbálj meg rájönni, hogy az adott nehéz helyzetben, mi az ami könnyíthet a lelkeden és a helyzeteden. Azonosítsd a lehetséges pihenési lehetőségeket a különböző szituációkban pl.

2. Irányított mászás

Mászótársad random jelöljeki neked egy bulderteremben a következő lépést-fogást, legyen az teljesen spontán, játékos, helyezzen mindig teljesen új és váratlan helyzetbe vele. A lényeg, hogy nem konkrét cél felé haladsz (ne legyen meghatározott TOP pontja a gyakorlatnak), hanem a lényeg a mászsás, hogy a folyamatban, az Úton, az Áramlásban légy:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

UA-43125057-1